Arresø Akupunktur
Behandlingsforløb


Et typisk behandlingsforløb starter med en grundig samtale, hvor sygdommens karakter, omfang, tidsforløb, osv kortlægges.
Du vil blive stillet en masse spørgsmål, der er vigtige for at få stillet den rette diagnose. Det er af yderste vigtighed at finde frem til selve årsagen til sygdommen og behandle denne, således at en varig bedring kan finde sted, frem for blot at behandle symptomerne.
Selve behandlingen foregår ved at tynde, sterile engangsnåle sættes i de udvalgte punkter. Ved stimulation af disse, vil kroppens egne helbredende kræfter gå i gang med at arbejde for en helbredelse.

Gør det ondt?
Mange mennesker er bange for akupunktur på grund af nålestikkene og spørger derfor til smerten med hensyn til dette. Hertil kan man svare, at der er ikke tale om egentlig smerte ved nålesætningen. Man kan selvfølgelig ofte mærke et lille prik, når nålen bliver sat, men direkte ondt gør det ikke. I de 22 år, hvor jeg har praktiseret, har jeg ikke en eneste gang måtte afbryde behandlingen, fordi patienten syntes at det var smertefuldt.


Efter behandlingen:
Hvis du efter behandlingen føler en bedring i din tilstand, har behandlingen været vellykket og denne bedring kan holde i kortere eller længere tid.
Hvis du får tilbagefald i løbet af et par dage betyder det ikke at akupunkturen ikke virker på dig, men det betyder at virkningen fra den pågældende behandling er ophørt. Efter hver behandling vil virkningen holde i længere tid for til sidst, i bedste fald, at blive permanent.


Arresø Akupunktur
Niels Floutrup
Karlsgavevej 12
3300 Frederiksværk
Telefon: 47724240
niels@arresoeakupunktur.dk
Registreret Alternativ Behandler (RAB)

www.arresoeakupunktur.dk - niels@arresoeakupunktur.dk

Produceret 2005 Progressive @rt, Design & Publishing